Volkswagen Passat R36 Variant Styling Study

La întâlnirea GTI de la Wörther Lake din Austria, Volkswagen a venit cu un concept bazat pe versiunea Variant a lui Passat, adus la stadiul de R36 foarte dotat.

Volkswagen Passat R36 Variant Styling Study Volkswagen Passat R36 Variant Styling Study
Volkswagen Passat R36 Variant Styling StudyAlături de A3 TDI Clubsport Quattro, grupul VAG a venit şi cu un Passat R36 Variant, ce este dotat cu motorul V6 de 3,6 litri şi 300 CP. La exterior au fost montate jantele de 20 de inch împrumutate direct de la Touareg R-Line, iar toate părţile cromate preluate de versiunea standard au fost vopsite în Moonlight Blue, toate împreună cu suspensia coborâtă contribuind la un aspect mai agresiv.

Sistemul de frânare cu şase pistonaşe Brembo împreună cu cel de evacuare cu ieşiri foarte mari cromate, evident, contribuie atât la nivel estetic cât şi tehnic. În interior au fost montate două scaune bicolore Recaro, de tip scoică, ce se asortează cu accesoriile de un crom întunecat montate pe bord şi feţele de uşi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.