Volkswagen Tristar Concept ne face să ne dorim foarte mult un pick-up!

Autor: Iulian Dnistran 23 sept. 2014 Concepte auto

Volkswagen Tristar e numele conceptului care prefigurează următoarea generaţie a utilitarei germane Volkswagen Transporter. Şi, ei bine, arată pur şi simplu delicios!

Partea bună este că prototipul arată cam gata pentru producţia de serie. Partea proastă este că nemţii o să renunţe, cel mai probabil, la toate bunătăţile care fac din acest pick-up o maşină extrem de atrăgătoare (troliu, anvelope de noroi şi gardă la sol înălţată).

Bena este împărţită în două compartimente: unul mare în partea superioară şi unul mai mic (unde poţi adăposti de apă sculele)

Volkswagen Tristar Concept are o cabină extinsă cu două scaune care pot fi rotite sau culisate. Şi pentru că toată lumea ştie că muncitorii au nevoie de energie, într-un colţişor al interiorului a fost ascuns un aparat de făcut espresso. Totodată, există o măsuţă pe care stă o tabletă cu ecran de 20 de inci, în vreme ce bordul arată cât se poate de normal, acesta fiind şi indiciul care trădează faptul că următoarea generaţie Transporter va arăta (mai mult sau mai puţin) la fel.

Ţi se pare ceva SF aici?

Sub capotă stă un motor diesel de 2,0 litri TDI care produce 204 CP şi 450 Nm. Puterea merge către toate cele patru roţi prin intermediul unei cutii de viteze automate cu şapte trepte DSG şi a sistemului de tracţiune integrală 4Motion cu diferenţial blocabil mecanic pentru puntea din spate.

Germanii au prezentat conceptul la salonul IAA din Hanovra şi spun că sprintul de la zero până la 100 km/h durează zece secunde, în timp ce viteza maximă este de 185 km/h. Nu e rău deloc pentru o maşinărie la care ai nevoie de scăriţă ca să ajungi în interior.

Tu ce zici: ţi-ar plăcea dacă Volkswagen ar pune în vânzare un Transporter care ar arăta aşa?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide