VW Concept Slipstream

Suntem în 12.10.2057 iar vremea este frumoasă afară. Volkswagenul dumneavoastră vă aşteaptă la scară pentru încă o zi de relaxare.

VW Concept Slipstream VW Concept Slipstream
Conceptul propus de Volkswagen pentru showul de design de la Los Angeles este la fel de neverosimil precum existenţa doar a zilelor de relaxare peste aproape 50 de ani. Dacă aţi crezut că prototipurile prezente la Tokyo sunt futuriste, ce mai ziceţi atunci de ultima creaţie a celor de la Volkswagen?

Chestia, că numai aşa poate fi denumită, e un vehicul cu doar două roţi, cu o formă de lacrimă, de altfel foarte aerodinamică şi ocupă doar o cincime din spaţiul pe care l-ar avea un vehicul normal de oraş. Viteza maximă în forma aerodinamică este de aproape 400 de km/h şi este atinsă cu ajutorul unor motoare electrice ce îşi iau energia de la panourile solare montate pe suprafaţa conceptului. Dar de la un simplu prototip şi acela mai mult un exerciţiu de design, pâna la realitate mai e mult.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.