Zagato propune două noi concepte Aston Martin

Casa de design Zagato şi-a făcut un obicei - bun spunem noi - din crearea de concepte Aston Martin. Iar cum anul acesta constructorul din Gaydon împlineşte 100 de ani, italienii de la Zagato au venit cu două concepte.

Zagato propune două noi concepte Aston Martin Zagato propune două noi concepte Aston Martin

Cei de la Zagato au pornit de la modelele DBS şi DB9, cărora le-au adus câteva modificări proprii de aspect, care oferă mai multă supleţe şi atractivitate modelelor britanice. Ambele maşini şi-au păstrat elementele definitorii, precum grilele frontale devenite semnătură Aston Martin, însă caroseriile au devenit mai suple şi mai zvelte.

Pe numele lor DBS Coupe Zagato Centennial şi DB9 Spyder Zagato Centennial, cele două concepte şi-au găsit deja proprietari, care urmează să se bucure de combinaţia de sportivitate şi eleganţă accentuată acum de influenţele "mediteraneene". Astfel, DBS Coupe Zagato Centennial urmează să ajungă la un antreprenor din Japonia, în vreme ce decapotabila DB9 Spyder Zagato Centennial va lua drumul Americii, unde este aşteptată să ajungă în garajul colecţionarului Peter Read.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.