Cum arată mașina care a suferit două daune totale și a fost scoasă la vânzare în România

Autor: ProMotor 06 mai 2020 Dosar & Analize

A-ți cumpăra o mașină la mâna a doua este o adevărată loterie. În acest domeniu pot avea surprize și cei care se laudă că se pricep la mașini. În România, ”țepele” cu mașini second hand sunt la ordinea zilei. Nivelul de trai scăzut îi îndeamnă pe compatrioții noștri să „recicleze” chiar și mașinile.

Dacă a avut un accident, chiar și cu daună toatălă, mașina nu va merge la fier vechi. Ea va fi reparată și apoi revândută, fără a spune nimic despre asta noului proprietar. În acest mod proprietarii reușesc să mai câștige ceva bani fără a se gândi că vând o mașină cu probleme. Chiar dacă ele sunt bine ascunse, mașina nu mai este la fel de sigură.

Există o mulțime de cazuri cu mașini revândute după ce au fost declarate daune, dar o mașină revândută după două daune totale este ceva mai special.

Canalul de YouTube Masina Potrivita menționează o astfel de situație.

Este vorba despre un Ford Focus din 2007 adus din Germania. Proprietarul a povestit aventurile prin care a trecut cu mașina în decurs de câțiva ani. A avut mai multe accidente, mai mult sau mai puțin grave, iar în final a declarat-o daună totală și a vândut epava.

După cum povestesc cei de la Masina Potrivita, cineva a cumpărat-o, a reparat-o și a avut din nou accident cu ea, mașina fiind declarată pentru a doua oară daună totală.

Surpriza apare atunci când mașina a fost văzută din nou la vânzare pe autovit. Ea a fost reparată și se vindea pentru 4.250 de euro. Anunțul a fost puțin blurat pentru a proteja identitatea celui care l-a postat. Nu se menționează nimic despre accidentele prin care a trecut.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Masina potrivita



Comentarii
Inchide