RABLA 2019. Ford are 5 oferte la RABLA 2019, printre acestea se află EcoSport, dar şi un model hibrid

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Dosar & Analize
RABLA 2019. Ford are 5 oferte la RABLA 2019, printre acestea se află EcoSport, dar şi un model hibrid

La început de an producătorii se întrec în oferte prin Programul Rabla. Ford a pregătit reduceri pentru cinci modele. 

Ford KA+ 8.850 de euro (TVA inclus)

„Mare, dar la un preţ mic” este sloganul modelului Ford KA+. Acesta este oferit în nivelul de dotare Essential cu motor 1.2l 70 CP, şi beneficiezi de Radio, Bluetooth, Aer condiţionat manual, Device dock şi USB.

Ford Fiesta porneşte de la 9.990 de euro (TVA inclus)

Ford Fiesta în echiparea Trend, 5 uşi cu motor 1.1l 85 CP, cutie manuală 5 trepte. În plus, În cadrul ofertei speciale beneficiezi, şi de dotari opţionale suplimentare: aer condiţionat manual, Radio, sistem SYNC 2.5 cu Bluetooth, conexiune 3xUSB, touchscreen de 4.2 inci, Audio SWC, 6 difuzoare şi My Ford dock.

Ford Ecosport 12.800 de euro TVA inclus

Ford Ecosport Trend, cu motor 1.0l 100CP, cutie manuala 6 trepte cu dotari standard cum ar fi Sistemul de control electronic al stabilităţii şi cel de control al tracţiunii, sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri si cel de asistenţă la pornirea din rampă. În plus, în cadrul ofertei speciale beneficiezi, în acest preţ, si de dotari opţionale suplimentare: bare plafon negre, oglinzi rabatabile electric, aer condiţionat automat, sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8 inci şi sistem de sonorizare cu 6 difuzoare.

Ford Focus Trend Edition cu motor 1.0l 125 CP, transmisie manuală 6 trepteare are un preţ de 14.950 de euro (TVA inclus), iar Ford Mondeo HEV 24.700 de euro (TVA inclus). Cu o putere totală de 187 CP, Mondeo Hybrid cu 4 usi e echipat cu un motor de 2 litri benzină, „asortat” cu două motoare electrice. În plus, in cadrul ofertei speciale prin Programul Rabla, beneficiezi de: Faruri adaptive cu LED/stingere automata cu senzori de lumina si senzor de ploaie, Keyless entry/start şi Lumina ambientala (Multi-Color).

Programul Rabla 2019, desfăşurat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru Mediu, va debuta în perioada în lunile următoare. Data extactă nu este cunoscută deoarece bugetul de stat nu a fost aprobat încă.

În anul 2017, Programul Rabla a început în luna mai, iar în 2018 în luna martie.

Valoarea primei de casare este de 6.500 de lei, iar dealerii auto au oferte speciale pentru clienţii care apelează la el.

 Comentarii
Inchide