Topul automobilelor din fotbal

Autor: Cosmin Iordache 06 aug. 2008 Dosar & Analize

Beckam şi ultima cucerireDavid Beckham – Porsche 911 Turbo Cabrio

Parcarea lui David Beckam arată că incinta unui dealer de automobile de lux din Dubai, supercaruri, SUV-uri, coupe-uri, cabrio, limuzine, starul britanic a deţinut cam tot ce a avut de oferit mai bun lumea auto. Se spune că modelele Aston Martin DB7, deţinut în perioadă în care juca în Premier League, sau Lamborghini Gallardo au fost preferatele sale. Ajungerea în Major League Soccer a însemnat, implicit, şi o schimbare automobilistică, englezul achizţionându-şi un Porsche 911 Turbo Cabrio, cotat la peste 100.000 de euro. În anturajul său se zvoneşte că David nu a fost prea impresionat de noua cucerire pe patru roţi şi că urmăreşte deja o schimbare.

R8 pentru RonaldoCristiano Ronaldo – Audi R8

În zi de antrenament, crema saloanelor auto se mută în parcarea lui Manchester United, "diavolii" conducând care de care maşini mai tari. Vedeta incotestabilă pe teren, Cristiano Ronaldo trebuie să îşi respecte blazonul şi pe stradă, conducând un Audi R8. Dacă stăm să analizăm, alegerea portughezului nu pare întâmplătoare, R8 posedând aceleaşi calităţi pe care lusitanul le arată pe teren: viteză – este rapidă fără îndoială – şi mereu surprinzătoare – nimeni nu se aştepta la un supercar din partea Audi. Preţul plătit de noua vedetă a fotbalului european a fost de 0 (ZERO) euro, modelul fiind primit din partea mărcii din Ingolstadt sub formă de sponsorizare.

 

Fiat 500 pentru Del PieroAlessandro Del Piero – Fiat 500

Probabil vă întrebaţi cum un jucător de talia lui Del Piero conduce doar o buburuză Fiat 500. Explicaţia este simplă: după cum ştim familia Agnelli, se află atât la conducerea clubului Juventus cât şi implicată în afacerile Fiat. Modelul 500 nu este însă unul obişnuit fiind special personalizat pentru legenda juventină şi deşi deocamdată preţul de catalog al automobilului lui Del Piero nu este impresionant, peste ani ar putea deveni un obiect de colecţie, purtând o plăcuţă care să ateste că a fost condus de "decarul" torinez.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide