5 lucruri mai puțin știute despre ID.4, primul SUV electric Volkswagen

Autor: George Cristea 22 feb. 2021 Știri auto

Interesul pentru Volkswagen ID.4 este atât de mare încât site-ul de comenzi a picat în prima zi de la startul vânzărilor. Iată 5 lucruri mai puțin știute despre ID.4, primul SUV electric Volkswagen.

Intră în Galeria FOTO

Primele exemplare ale lui Volkswagen ID.4 au ajuns deja la clienți, iar interesul pentru primul SUV al mărcii germane este în continuare la cote înalte. În acest context, Volkswagen a prezentat mai multe clipuri de promovare în care prezintă diferite aspecte inedite ale noului model.

5 lucruri mai puțin știute despre Volkswagen ID.4

Toată lumea dorește să afle ce aduc pe piață cele mai noi modele cu propulsie electrică oferite de grupul Volkswagen. Germanii sunt în avangarda mobilității electrice, anunțând o ofensivă în toate segmentele pieței. Într-un clip recent, mașina de marketing a colosului german prezintă 10 caracteristici inedite ale noului model. Noi am selectat cinci dintre cele mai importante și vi le prezentăm în continuare.

Nu pornește de la buton
La fel ca modelele Tesla, ID.4 nu are nevoie de buton de start, cu toate că dispune de unul. Pentru a porni este suficient să apeși pedala de frână și să selectezi modul Drive. Ca să oprești, e suficient să selectezi modul Park și să cobori din mașină – toate funcțiile sunt dezactivate în acest moment.

ID.Light
Este una dintre cele mai interesante caracteristici ale lui ID.4. O bandă luminoasă cu 54 LED-uri se întinde pe toată lungimea planșei de bord și ajută la transmiterea mesajelor către șofer și ocupanții mașinii. Aceasta folosește diferite culori și modele luminoase pentru alerte, indicații de navigație și starea de încărcare a bateriei, printre altele.

Panou de instrumente montat pe coloana volanului
Față de cele mai multe modele, la care panoul de instrumente este montat fix în planșa de bord, la Volkswagen ID.4 acesta este montat pe coloana volanului. Indiferent de reglajul volanului, panoul de instrumente rămâne astfel vizibil, pentru că se mișcă odată cu volanul.

ID.4: Spirit practic la superlativ

Suport de pahare reglabil
Chiar dacă acest concept mobil pentru suportul de pahare nu este nou, Volkswagen a adăugat o notă personală. Suporturile de pahare din ID.4 se pot depozita în consola centrală eliberând spațiul dintre scaune. De asemenea, pot fi înlocuite cu un sistem de organizare a spațiului, pentru a păstra lucrurile ordonate.

Podeaua portbagajului reglabilă
Desigur, nici aceasta nu este o idee nouă, dar felul în care a fost implementată de Volkswagen merită menționat. Podeaua este pe un sistem de șine, care permite reglarea pe mai multe niveluri. În plus, sub aceasta se găsește un compartiment suplimentar, care permite depozitarea unor obiecte de mici dimensiuni.

Dacă v-a convins rezumatul nostru, mergeți mai jos și urmăriți care sunt toate cele 10 aspecte mai puțin știute despre Volkswagen ID.4.

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide