Cât costă în acest moment Volkswagen ID.4, în România? Primul SUV electric VW are o autonomie de 500 km

Autor: Marius Vișan 19 feb. 2021 Știri auto

Volkswagen ID.4, primul SUV electric al companiei, a ajuns și în configuratorul Volkswagen România. În acest moment, modelul electric ID.4 Pro Performance poate fi cumpărat cu un preț care începe cu 43.841 de euro.

VW ID.4 Pro Performance oferă date tehnice precum un motor electric de 150 kW, conectat la o baterie de 77 kWh care oferă autonomie de 522 km (WLTP).

Motorul cu tracțiune electrică de pe puntea spate generează 204 CP. ID.4 sprintează de pe loc la 100 km/h în 8,5 secunde, viteza sa maximă fiind limitată la 160 km/h. Garda la sol este de 21 de centimetri.

Preț în România: Volkswagen ID.4 – începând de la 43.841 de euro

Volkswagen oferă un SUV propulsat complet electric care îmbină designul simplu, cu o configurație electrică ce oferă spațiu generos în interiorul autovehiculului. Culorile și materialele din interiorul autovehiculului sunt atât de moderne, dar și familiare. Volumul portbagajului este cuprins între 543 și 1.575 litri, în funcție de poziția spătarului banchetei spate.

Clienții pot alege dintre mai multe pachete ce pot include geamurile spate fumurii, dar și scaune față, volan multifuncțional și parbriz încălzite. Iluminarea ambientală poate fi reglată în 30 de culori, pedalierul din oțel are design Play & Pause. Un sistem de climatizare Climatronic cu 2 zone finisează gama de funcții pentru confort.

La bord există și sistemul de navigație Discover Pro, precum și sisteme de asistență vitale – Front Assist, ACC stop & go, tempomat adaptiv și sistemul de menținere a benzii Lane Assist. O cameră video pentru marșarier ajută la manevre la mersul cu spatele.

Noul SUV a fost inițial lansat având tracțiune pe puntea spate, iar varianta cu tracțiune integrală electrică va urma într-o etapă ulterioară. Bateria de înaltă tensiune este amplasată într-o podea tip sandvici și asigură un centru de greutate coborât optim pentru dinamica de rulare dar și o distribuție foarte echilibrată a sarcinilor pe punți.

Asemenea modelului ID.3, și ID.4 este un autovehicul fără amprentă de carbon. Modelul este produs și comercializat în Europa, China și SUA.

Intră în GALERIA FOTO

Volkswagen ID.4, în România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: VW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide