Bulgarii vor construi supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2018 Mașini electrice

Firma bulgărească Sin Cars International Eood va începe să construiască supercar-uri electrice care vor concura cu Porsche, Aston Martin şi Maserati.

Sin Cars International Eood produce maşini de curse care sunt prezente in competiţiile GT4. Bloomberg înformează că bulgarii lansează o ofertă publică la Bursa din Sofia pentru a finanţa realizarea uni vehicul electric.

Valoarea ofertei lansate de fabricantul bulgar ale căruik maşini concurează Porsche, Aston Martin şi Maserati este de 20 milioane leva, echivalentul a 11,7 milioane dolari.

Oferta va fi lansată anul viitor a spus proprietarul Sin Car, Rosen Daskalov, in cursul unui interviu ce a avut loc la fabrica sa din Ruse Bulgaria.

Compania Sin Cars, veche de doar 5 ani, a prezentat primul său model electric omologat pentru drumurile publice la Salonul Auto de la Geneva de anul aceasta. Modelul S1 începe de la 40.000 de euro.

Modelul mic L-City, fabricat în Ruse, va fi prezentat anul viitor la Geneva. Aceasta va oferi o platformă modulară care suportă diverse utilizări şi caroserii, de la mici van-uri de livrări, la modele pentru pasageri. Va avea o autonomie de 150 km şi un preţ de bază de 10.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide