Cea mai interesantă ”jucărie” de zăpadă a momentului: şenilata electrică

Autor: Oraan Mărculescu 20 feb. 2014 Mașini electrice
Cea mai interesantă ”jucărie” de zăpadă a momentului: şenilata electrică

Indicativul MTT provine de la ”My Track Technology”, iar vehiculul pe care canadianul l-a imaginat nu e altceva decât o mică şenilată-tractor electrică. Adică pur şi simplu o cutie din aluminiu, în care sunt plasate baterii şi un motor electric, acesta punând în mişcare o şenilă care acoperă toată lăţimea cutiei.

În plus, inedita şenilată mai beneficiază de un mâner, astfel încât poate fi folosită pentru a tracta o sanie (sau mai multe), dar şi alte lucruri – practic, utilizarea lui MTT-136 este vastă, mergând de la distracţie până la utilitate sau intervenţii.

Masa ”tănculeţului” este foarte redusă, cifrându-se la circa 120 kg, iar autonomia variază, în funcţie de bateriile folosite, între 45 şi 200 km. Încărcarea durează, tot în funcţie de tipul bateriilor, între 15 minute şi 8 ore.

Singura problemă este că MTT-136 nu are un preţ. Pentru că, deocamdată, e doar la stadiul de prototip, inventantorul său sperând să găsească o companie interesată pentru producerea pe scară largă a acestei şenilate.

Voi ce credeţi:

CÂT AR TREBUI SĂ COSTE ŞENILATA MTT-136 PENTRU A AVEA SUCCES?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide