Comentariul lui Elon Musk după ce Bill Gates a cumpărat un Porsche electric în loc să cumpere o Tesla

Autor: ProMotor 19 feb. 2020 Mașini electrice

Bill Gates și-a cumpărat o mașină electrică. Deși acesta a recunoscut că Tesla i-a determinat și pe alți producători auto să fabrice mașini electrice, se pare că marca americană nu l-a convins în totalitate, deoarece fondatorul Microsoft a cumpărat un Porsche Taycan.

GALERIE FOTO

Cineva l-a anunțat pe Elon Musk despre această achiziție, desigur, iar în scurt timp a Musk a postat pe Twitter un mesaj sarcastic: „Conversațiile mele cu Gates au fost dezamăgitoare”.

Este adevărat că fondatorului Tesla îi place să facă afirmații răutăcioase pe seama competitorilor săi, Mark Zuckerberg și Jeff Bezos (șeful Amazon) fiind pe lista celor care au beneficiat de „atenția” lui Musk. Supărarea lui Musk este cu atât mai evidentă cu cât o Tesla a fost întrecută de un Taycan într-o cursă efectuată de cei de la Top Gear.

Cei de la Top Gear au realizat un clip pe care l-au postat pe canalul lor de Youtube în care au arătat că Porsche Taycan a bătut Tesla Model S.

Rezultatele indicau superioritatea modelului Porsche Taycan Turbo S. Taycan a ajuns de la 0 la 60 mph (96 km/h) în 2,61 secunde, în timp ce Tesla a avut nevoie de 2,68 secunde a ajunge la această viteză; De la 0 la 100 mph (160 km/h) Taycan a ajuns în 6,12 secunde, iar Tesla în 6,46 secunde.

„Show-ul ar trebui să fie numit „Low Gear”, a scris atunci Elon Musk pe Twitter.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Netcarshow.com



Comentarii
Inchide