Dacia Spring poate fi comandat acum cu livrare rapidă, însă doar cu vechea identitate vizuală a mărcii

Autor: Adrian Somai 31 ian. 2023 Știri auto

Sfârșitul lunii ianuarie aduce vești importante din partea celor de la Dacia pentru șoferii care așteptau momentul oportun pentru a își cumpăra unul dintre modelele din gama constructorului român, potrivit LifeNews.ro. Pe lângă deschiderea comenzilor pentru modelele ediției speciale Duster Mat Edition, Dacia anunță acum că modelul electric Spring poate fi achiziționat cu livrare rapidă, pentru prima dată de la lansare.

Cei care își doreau un vehicul electric Dacia Spring și nu făceau acest pas din cauza faptului că erau obligați să aștepte câteva luni buni până la livrare au un motiv real de bucurie acum. De la debutul comenzilor, în primăvara anului 2021, Dacia Spring avea un timp de livrare care a depășit în anumite perioade chiar și șase sau chiar opt luni. Lucrurile nu s-au îmbunătățit prea mult din acest punct de vedere nici măcar după lansarea facelift-ului.

Datorită unui lot suplimentar de mașini ajuns pe piața auto din țara noastră, cei care își doresc un model Spring cu livrare în doar câteva zile au acum această șansă. Procedura este una cât se poate de simplă, procesul de cumpărare al noului Spring derulandu-se chiar pe site-ul oficial Dacia.

Cât costă noul Dacia Spring cu livrare rapidă

Conform paginii Dacia, noul Dacia Spring cu livrare rapidă poate fi cumpărat cu prețuri de 21.100 de euro (10.549 de euro prin Programul Rabla), respectiv cu prețuri de 21.550 de euro (10.774 de euro prin Programul Rabla). Diferența de preț este dată de existența în dotarea mașinii a adaptorului pentru încărcare rapidă. Cei ce își doresc noul Spring cu livrare rapidă trebuie să se miște însă destul de rapid, pe stoc existând la acest moment numai aproximativ 150 de exemplare.

Atenție însă, dacă îți dorești un astfel de Spring cu livrare rapidă trebuie să accepți faptul că este vorba despre un model nou, dar produs anterior trecerii la varianta facelift. Așadar, modelele în cauză nu beneficiază de noua identitate vizuală a brand-ului Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide