Dacia a anunțat deschiderea comenzilor pentru ediția specială Duster Mat Edition

Autor: Adrian Somai 31 ian. 2023 Știri auto

Dacia a prezentat în toamna anului trecut, la Paris, ediția specială Duster Mat Edition, serie limitată la doar câteva sute de exemplare, care i-a entuziasmat deja pe mulți șoferi dornici să conducă un model ceva mai special al constructorului român de la Mioveni. Producătorul român a anunțat astăzi că deschide comenzile pentru această primă ediție de colecție a SUV-ului Duster.

Dacia Duster Mat Edition ne-a fost prezentată într-o culoare exterioară mată Grey Connect. Modelul este echipat cu un set de jante cu dimensiuni de 17 inci, vopsite în negru lucios. În aceeași nuanță au mai fost vopsite și antena și capacele oglinzilor exterioare. Din punct de vedere estetic, Dacia Duster Mat Edition chiar arată foarte bine și are puterea de a întoarce toate privirile. Mai mult, este primul model din gama Dacia care primește o astfel de vopsea mată.

Modelul ediție specială se poate lăuda cu o serie întreagă de dotări, producătorul român oferind printre altele și un sistem de climatizare automată, o cameră multi-view, card hands-free și un sistem Media Nav cu ecran tactil cu diagonală de 8 inci, compatibil cu Apple Car Play și Android Auto.

Duster Mat Edition are un preț de peste 25.000 de euro

Deși inițial s-a crezut că lista de comenzi va fi deschisă abia spre jumătatea acestui an, oficialii Dacia s-au gândit să ofere modelele ediție specială ceva mai devreme. Astfel, aflăm acum că Duster Mat Edition are un preț de listă de 25.400 de euro. Pe site-ul Dacia, la acest moment există doar 4 exemplare ce pot fi comandate acum pentru a fi livrate în luna martie.

Apoi, mai sunt disponibile alte 24 de exemplare pentru luna mai, respectiv încă 40 de exemplare pentru luna aprilie. Pentru rezervare, este nevoie de plata unui avans de 500 de euro. Seria limitată Duster Mat Edition vine la pachet cu o garanție extinsă de doi ani.

Din punct de vedere tehnic, modelele Duster Mat Edition sunt echipate exclusiv cu o unitate de motorizare TCe cu capacitate de 1.3 litri, capabilă să dezvolte 150 de cai putere. Transmisia este asigurată prin intermediul unei cutii automate EDC, cu dublu ambreiaj.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide