Fiat lansează noul model electric 500e. Modelul italian are autonomie de 320 de km

Autor: ProMotor 04 mart. 2020 Mașini electrice

Noul model electric Fiat 500e arată ca și cum ar putea fi cel mai elegant și mai ecologic vehicul urban din lume. Modelul va apărea pe piață în această vară.

După cum se vede în aceste imagini, Fiat 500e are lumini LED (față și spate) și o grilă reproiectată care are în centru noua insignă „500”. În interior găsim un design complet reînnoit, cu noi afișaje complet digitale, materiale noi în întreaga cabină, precum și volanul care se mândrește cu un design clasic, în două spițe.

GALERIE FOTO

Anul trecut, șeful Fiat, Olivier Francois, a făcut cunoscut faptul că noul model electric 500 va sta pe o platformă special creată pentru vehicule electrice, și „ 500 va rămâne fidel conceptului pe care îl știți deja, însă va fi cu totul nou. Sub capotă va fi radical diferit, dar altfel veți recunoaște mărimea și proporțiile.”

Imaginile arată un model cu acoperiș pliabil care se potrivește cu a lui 500c existent, dar este de așteptat ca 500e să fie oferite și ca model cu acoperiș fix.

Se pare că s-au făcut modificări mai mari în interiorul cabinei, cu un tablou de bord complet revizuit, instrumenar de bord digital și un ecran de infotainment central mai mare (de 10 inch). Sitemul de infotainment Uconnect cu un ecran tactil de 10,25 inci, care este compatibil cu sistemele Apple CarPlay și Android Auto, Bluetooth, USB, acces la aplicații, acces la internet și navigare integrată.

De asemenea, un nou selector rotativ de viteze este disponibil, acesta este montat sub consola centrală și înconjurat de butoane.

Noul 500 își va păstra puterea într-un pachet de baterii cu litiu de 42kWh care promite o autonomie de 199 de mile (320 de km). Puterea provine de la un motor de 120 de CP. Mașina are un încărcător de 85kW încorporat, care poate adăuga 50 de km autonomie în doar 5 minute și poate încărca bateria de la 0%, la 80% capacitate, în 35 de minute.

Noul Fiat 500 electric încorporează, de asemenea, un pachet complet de sisteme de asistență care include frânarea autonomă de urgență, senzori de recunoaștere a pietonilor, senzori de menținere a benzii și sistemul de asistență pentru unghiul mort.

Vizitează pagina ProMotor și pe Instagram

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide