Hyundai prezintă trotineta electrică pliabilă cu o autonomie de 20 km – VIDEO

Hyundai prezintă trotineta electrică pliabilă cu o autonomie de 20 km – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 10 luni Mașini electrice

Unii pasionaţi de mijloace de transport alternative poate îşi amintesc de conceptul unei trotinete electrice pliabile de la Hyundai prezentat la CES 2017. A făcut parte din campania „Project IONIQ” a producătorului auto, utilizatorii putând să-l plieze cu o singură mână înainte de a-l depozita în buzunarul uşii frontale a lui Ioniq.

Acum avem şi un prototip care se bazează pe acel concept, care include tracţiunea pe roata din spate, o baterie de litiu de 10,5 Ah şi lumini faţă şi spate. În ceea ce priveşte autonomia, poate parcurge până la 20 km cu o singură încărcare.

Constructorul auto plănuieşte integrarea scuterului în viitoarele produse Hyundai şi Kia. Când este montat pe un vehicul, trotineta poate să se încarce automat de la maşină.

Un alt aspect foarte interesant aici este portabilitatea. Trotineta cântăreşte doar 7,7 kg ceea ce înseamnă că poate fi uşor transportat în mâna atunci când este nevoie. De asemenea, vine cu un afişaj digital care arată starea bateriei şi viteza – care, apropo, este de 20 km / h.

În viitor, grupul Hyundai intenţionează să instaleze un sistem de frânare regenerativ pentru a-i creşte autonomia cu 7%.

VIDEO

 Comentarii
Inchide