Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului la European Car of the Year Awards 2019

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Mașini electrice
Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului la European Car of the Year Awards 2019

Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului în cadrul competiţiei European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câştigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european.

SUV-ul electric Jaguar a triumfat asupra altor 6 finalişti şi a fost singurul vehicul pe lista scurtă cu emisii zero.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover, declară: “Suntem extrem de mândri de faptul că primul nostru autovehicul electric este de asemenea şi primul Jaguar care a câştigat European Car of the Year. I-PACE a fost proiectat şi dezvoltat în Marea Britanie de la zero. Din punct de vedere tehnologic, este cel mai avansat vehicul electric alimentat de baterie. Schimbă cu adevărat regulile jocului! Premiul European Car of the Year este o adevărată onoare şi recunoaştere pentru echipa noastră globală.”

Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnalişti de profil din 23 de ţări, iar premiul recunoaşte inovaţia tehnică, designul, performanţa, eficienţa şi raportul calitate preţ.

Proiectat şi dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaşte un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienţi până în prezent – 75% dintre acestea în Europa.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide