Mercedes-Benz lansează noua Clasa T – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 mai 2021 Știri auto

Mercedes-Benz Vans își extinde portofoliul dedicat familiilor și clienților pasionați de sport și alte activități în timpul liber.

Cu EQT Concept, Mercedes-Benz Vans oferă o perspectivă a primului autovehicul premium din segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni destinate familiilor și clienților cu un stil de viață activ: Clasa T și versiunea sa 100% electrică.

Autovehiculul care se apropie de producția de serie îmbină spațiul amplu și flexibil pentru până la 7 locuri și un compartiment pentru bagaje generos, o abordare high-class, confort, funcționalitate, conectivitate și siguranță.

EQT Concept (lungime/lățime/înălțime): 4.945/1.863/1.826 millimetri) dispune de uși glisante cu o deschidere deosebit de mare, astfel încât ambele scaune individuale din al treilea rând să poată fi accesate ușor. Trei scaune pentru copii pot fi amplasate pe locurile din al doilea rând.

Intră în GALERIA FOTO

Plafonul panoramic permite pătrunderea luminii naturale în interior. Scaunele din cel de al treilea rând pot fi rabatate sau înlăturate complet, oferind suficient spațiu pentru un cărucior de copii, o cutie de transport pentru câini sau alte echipamente de agrement.

Mercedes-Benz Vans folosește rețeta de succes a Clasei V pe noul EQT Concept

Interiorul lui EQT Concept este caracterizat de un contrast elegant alb-negru. Scaunele sunt tapițate cu piele Nappa alba, iar aplicațiile împletite din piele din mijlocul scaunelor conțin piele reciclată.

Cu MBUX (Mercedes-Benz User Experience), Mercedes-Benz introduce conceptul inovator de operare și afișaj în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni. Sistemul poate fi operat ușor folosind display-ul central cu funcții touch, butoanele touch control de pe volan sau prin operare vocală, rostind „Hey Mercedes”.

Capacitatea sistemului de a învăța datorită inteligenței artificiale este cu adevărat unică. De exemplu, MBUX poate anticipa următoarea acțiune a șoferului, folosind funcțiile predictive: dacă cineva apelează aceeași persoană vinerea în drum spre casă, sistemul va sugera numărul de telefon al persoanei respective în această zi a săptămânii. Printre funcțiile importante ale MBUX și ale aplicației Mercedes me connect se numără și informațiile live din trafic și actualizările over-the-air.

Noua Clasa T va fi lansată pe piață în anul 2022

Aceasta va completa portofoliul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni, alături de modelul comercial Citan, care va avea premiera în acest an și va include și o variantă 100% electrică. Varianta 100% electrică pentru clienți privați va urma ulterior.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide