MG intenţionează să vândă un crossover electric în Europa

Autor: Marius Vișan 06 dec. 2018 Mașini electrice
MG intenţionează să vândă un crossover electric în Europa

MG Motor a lansat primul său vehicul electric şi intenţionează să îl vândă atât în Europa, cât şi în China. Vehiculul este un crossover denumit MG ZS are o autonomie de 335 km. 

Modelul a debutat la show-ul auto din Guangzhou în noiembrie. Acesta va fi lansat în Europa, inclusiv în Marea Britanie, cândva în prima jumătate a anului 2019, a declarat un oficial SAIC Motor, compania mamă a celor de la MG. 

În următoarele două luni, MG ZS electric va fi supus testelor rutiere în mai multe ţări europene, inclusiv Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Spania, Germania şi Franţa. 

În primele nouă luni, vânzările globale ale MG au crescut cu 89%, ajungând la aproape 180.000 de maşini vândute, reflectând cererea  pentru gamei crossover a mărcii şi reproiectarea MG6, potrivit SAIC.

În luna aprilie, compania MG a lansat vânzările în China a primului său vehicul care foloseşte energie alternativă, versiunea hibrid plug-in a lui MG6. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide