O Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era la încărcat – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 05 iun. 2019 Mașini electrice

O Tesla Model S a luat foc şi a ars în întregime în timp ce se afla conectată la un Supercharger din Anvers, Belgia, informează Electrek.co

Presa locală a scris că Tesla Model S a luat foc la scurt timp după ce a început procesul de încărcare.

Bridaga de pompieri a folosit o tehnică specială concepută pentru maşinile electrice pentru stinge focul şi a se asigura în acelaşi timp că nu se reaprinde, lucru care s-a mai întâmplat la incediile maşinilor electrice.

Departamentul de pompieri din Anvers a ridicat Tesla cu o macara şi a scufundat-o într-un bazin cu apă. La scurt timp, flacările s-au stins, dar maşina a rămas scufundată peste noapte, pentru a nu exista riscul ca focul să se reaprindă.

Sursa foto: Marc De Roeck/ HLN

Incediile maşinilor Tesla conectate la Supercharger sunt destul de rare, dar acesta nu este primul. În 2016, o Tesla Model S a luat foc şi a ars complet în timp ce era conectată la un Supercharger din Norvegia.

Atunci, Tesla a spus că incediul a fost provocat de un scurtcircuit al maşinii şi deşi nu a explicat cum de acesta s-a produs, au lansat un update de software care să ofere „siguranţă suplimentară în timpul încărcării”.

Recent, compania şi-a updatat software-ul de management al bateriilor după ce numeroase modele Tesla Model S au luat foc din senin.

Sursa foto: Marc De Roeck/ HLN

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide