Până în 2025, toate maşinile produse de Honda vor fi electrificate

Autor: Marius Vișan 07 mart. 2019 Mașini electrice
Până în 2025, toate maşinile produse de Honda vor fi electrificate

Honda şi-a anunţat la Geneva planurile de electrificare. Compania va muta 100% din vânzările sale din Europa către motoarele electrificate, până în 2025. 

La conferinţa de presă ţinută la începutul Salonului, Tom Gardner, vicepreşedinte Honda Motor Europe, a declarat: „… de când am făcut prima promisiune, în martie 2017, trecerea la electrificare a înregistrat un ritm considerabil. Schimbările climatice continuă să împingă industria auto către surse de mobilitate mai curate.”

Dovada suplimentară a ambiţiei de electrificare a Honda a luat forma prototipului Honda e.

Prezentat pentru prima data tot  cu ocazia Salonului de la Geneva, Honda e Prototype previzualizează primul vehicul electric Honda pentru piaţa europeană.

Honda e Prototype va oferi o autonomie de peste 200 km. Viteza de încărcare a bateriei, până la 80% va avea loc în 30 de minute.

Rezervările pentru Honda e Prototype, în Europa, vor începe din vara lui 2019. Până în prezent, Honda a primit 15.000 de potenţiale comenzi pentru Honda e Prototype. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide