Primăria Cluj anunţă punerea în circulaţie a încă 11 noi autobuze electrice – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Mașini electrice

Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunţă punerea în circulaţie, începând de astăzi, 3 aprilie 2019, a încă 11 noi autobuze electrice.

Până în prezent au fost puse în circulaţie 11 autobuze, iar astăzi numărul acestora s-a suplimentat cu alte 11. Un autobuz se află în probe, iar până la sfârşitul lunii iulie vor fi introduse în circulaţie alte 18 autobuze electrice.

Preţul unui autobuz este de 2.374.725 lei+TVA. Autobuzele corespund tuturor normelor Europene în domeniu, perioada de garantie pentru ansamblu vehicul este de 5 ani sau 500.000 km.

Activităţile de întreţinere şi mentenanţă planificată (reviziile) pe perioada de garanţie se vor efectua de către personalul C.T.P., în atelierele C.T.P. Cluj-Napoca SA, cu acordarea de asistenţă tehnică de către reprezentantul de service al furnizorului. Activităţile de reparaţii pentru defecte apărute din vina furnizorului pe perioada de garanţie se vor efectua de către furnizor. Toate consumabilele necesare la revizii în perioada de garanţie vor fi asigurate de către furnizor pe cheltuiala acestuia (anvelope, filtre de aer, curele de transmisie, filtre şi agent frigorific pentru instalaţia de aer condiţionat etc.)

Caracteristicile tehnice ale unui astfel de model includ o capacitate totală de transport de 78 călători, din care 27 locuri pe scaune şi 51 locuri în picioare, o autonomie de 105 km pentru baterii noi, o putere a motorului electric de 160 kW (218 CP ), sistem de frânare dotat cu ABS, EBS, ESR, sistem de încălzire în sezonul rece şi sistem de aer condiţionat pentru sezonul cald. 

 Comentarii
Inchide