PSA va produce prima sa maşină electrică în Slovacia

Autor: Bogdan Cojocaru 28 feb. 2019 Mașini electrice
PSA va produce prima sa maşină electrică în Slovacia

Divizia slovacă a grupului auto francez PSA va produce primul autovehicul electric în a doua jumătate a acestui an, scrie Ziarul Financiar. Compania va lansa producţia noului Peugeot 208. 

Divizia slovacă a grupului auto francez PSA va produce primul autovehicul electric în a doua jumătate a acestui an, relatează Slovak Spectator. Compania va lansa producţia noului Peugeot 208. Acesta va fi cel de-al cincilea model PSA produs în Slovacia. Constructorul auto francez a produs 352.007 unităţi în 2018, în creştere cu 5,1% faţă de 2017.

Producţia acestuia a crescut constant în ultimii şapte ani. PSA a început să producă autovehicule în Trnava în iunie 2006. PSA a anunţat de asemenea că ar putea începe să asambleze autovehicule Opel la fabrica din Kaluga, Rusia. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide