Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Acesta va fi primul vehicul electric al cehilor

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Mașini electrice

Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Aceasta oferă o perspectivă asupra primulului vehicul electric al Skoda, bazat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Aranjarea instrumentalului de bord şi a consolei centrale creează trăsături noi. Există, de asemenea, un nou display în centrul bordului, şi un volan nou cu două spiţe.

Tunelul central tradiţional nu este utilizat – astfel încât designerii Skoda au folosit posibilităţile noii platforme MEB de a crea o spaţios şi inovator. De exemplu, au reconfigurat aspectul panoului de bord şi consola centrală. Între şofer şi scaunul pasagerului, VISION iV oferă o mulţime de spaţiu de stocare. Două telefoane mobile, care pot fi conetate fără fir la sistemul infotainment pot fi plasate în consola în timp ce se află în zonele de încarcre inductivă.

În următorii patru ani constructorul ceh va investi aproximativ două miliarde de euro în noi servicii de mobilitate. Marca va introduce zece modele electrificate până la sfârşitul anului 2022. Premiera mondială a conceptului Skoda VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie.

 Comentarii
Inchide