Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Acesta va fi primul vehicul electric al cehilor

Autor: Marius Vișan 20 feb. 2019 Mașini electrice

Skoda a publicat o schiţă cu interiorul conceptului VISION iV. Aceasta oferă o perspectivă asupra primulului vehicul electric al Skoda, bazat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen.

Aranjarea instrumentalului de bord şi a consolei centrale creează trăsături noi. Există, de asemenea, un nou display în centrul bordului, şi un volan nou cu două spiţe.

Tunelul central tradiţional nu este utilizat – astfel încât designerii Skoda au folosit posibilităţile noii platforme MEB de a crea o spaţios şi inovator. De exemplu, au reconfigurat aspectul panoului de bord şi consola centrală. Între şofer şi scaunul pasagerului, VISION iV oferă o mulţime de spaţiu de stocare. Două telefoane mobile, care pot fi conetate fără fir la sistemul infotainment pot fi plasate în consola în timp ce se află în zonele de încarcre inductivă.

În următorii patru ani constructorul ceh va investi aproximativ două miliarde de euro în noi servicii de mobilitate. Marca va introduce zece modele electrificate până la sfârşitul anului 2022. Premiera mondială a conceptului Skoda VISION iV va avea loc la Salonul Auto de la Geneva între 5 şi 17 martie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide