Surse: Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Mașini electrice
Surse: Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford

Ford şi Volkswagen au ajuns la un acord pentru a dezvolta împreună tehnologiile autoturismelor electrice şi autonome, a declarat o sursă familiarizată cu acest subiect. 

Volkswagen va împărţi platforma MEB pentru vehicule electrice cu Ford, a spus sursa, citată de reuters.com. Consiliul de supraveghere Volkswagen urmează să discute despre această alianţă cu Ford la o reuniune care va avea loc pe 11 iulie 2019.

Un purtător de cuvânt al companiei VW a refuzat să comenteze detaliile unei potenţiale alianţe, dar a spus că discuţiile cu Ford progresează bine. Un purtător de cuvânt al Ford a spus: „Discuţiile noastre cu Volkswagen continuă. Discuţiile au fost productive în mai multe domenii…”.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide