Tesla Model 3 participă la o cursă în linie dreaptă cu BMW M3, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio şi Mercedes-Benz C63 AMG – VIDEO

Autor: ProMotor 25 iun. 2019 Mașini electrice
Tesla Model 3 participă la o cursă în linie dreaptă cu BMW M3, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio şi Mercedes-Benz C63 AMG  – VIDEO

Top Gear a testat performanţele oferite de Tesla Model 3 în cea mai puternică versiunea a sa, dar şi declaraţia lui Elon Musk, care a declarat că Model 3 Performance „va bate orice model din clasa sa pe circuit”.

Tesla este reprezentată de Model 3 Performance, cu două motoare electrice şi 444 de cai-putere. Concurenţa este compusă din BMW M3, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio şi Mercedes-Benz C63 AMG.

Chris Harris de la Top Gear a ales să desfăşoare cursa pe o lungime mai mare, de jumătate de milă, pentru a vedea dacă cel mai puternic Model 3 îşi poate menţine avansul oferit de cuplul maxim disponibil încă de la început.

Tesla Model 3 Performance oferă 444 de cai-putere şi 638 Nm de cuplu. Sprintul 0-100 km/oră îl face în 3,4 secunde, iar viteza sa maximă este de 261 km/oră.

Modelul Performance vine cu jante de aliaj de 20 de inchi, anvelope Michelin, sistem de frânare îmbunătăţit şi un mod Track care este gândit să extragă maximul de putere din Tesla Model 3.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide