Tushek TS 900 H Apex este un hypercar hibrid produs în Slovenia – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 07 aug. 2019 Mașini electrice

Constructorul sloven Tushek a prezentat noul său model: un hypercar hibrid cu performanţe spectaculoase – TS 900 H Apex, informează CarScoops.

Compania a devenit cunoscută în 2012, când a prezentat modelul Renovatio T500 la un eveniment din Marea Britanie. La scurt timp de la lansarea modelului, Tushek a intrat într-un con de umbră.

Luna aceasta, Tushek a anunţat că va lansa un noul model în următoarea perioadă. Modelul TS 900 H Apex va fi oferit un hypercar hibrid, iar puterea va proveni de la un motor V8 de 4,2 litri poziţionat central şi o pereche de motoare electrice poziţionate în partea din faţă. Împreună, propulsoarele vor produce 937 CP şi un cuplu maxim de 1400 Nm, iar toată această putere va fi livrată roţilor prin intermediul unei transmisii secvenţiale cu 6 trepte.

Tushek susţine că TS 900 H Apex va realiza sprintul 0-100 km/oră în doar 2,5 secunde, în timp ce viteza maximă este de 380 km/oră. Maşina ar fi capabilă să se deplaseze aproape 50 km cu propulsia electrică. Discuri de frână şi etrieri Brembo vor fi montaţi pe noul model al constructorului sloven, în timp ce aderenţa este oferită de anvelope Pirelli Trofeo Series R.

Compania susţine că TS 900 H Apex va cântări doar 1.410 kilograme.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide