Un oficial VW a anunţat care va fi modelul electric care va costa 18.000 de euro

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Mașini electrice

Volkswagen a anunţat la începutul lunii noiembrie că plănuieşte să lanseze un subcompact crossover la circa 18.000 de euro în cadrul gamei de maşini electrice. Jurnaliştii americani de la insideevs.com au aflat şi despre ce model este vorba. 

Într-un interviu acordat de Matt Renna, vicepreşedintele Volkswagen North American Region (NAR) la Salonul Auto de la Los Angeles oficialul a explicat că Volkswagen se referea la următoarea generaţie e-Up.

Volkswagen va moderniza bateria lui e-Up pentru a oferi o autonomie mai mare, iar acest vehicul nu va ajunge în ţările din SUA, urmând să fie disponibil doar în Europa. Oficialul nu a putut oferi data lansării, însă zvonurile susţin că noul vehicul electric de 18.000 de euro ar putea avea debutul cândva în 2020. 

Noul e-Up nu va folosi platforma MEB a Grupului Volkswagen, care va susţine întreaga gamă I.D.

Chiar dacă e-Up va fi un vehicul electric foarte plăcut, totuşi este exculs că ar putea pune probleme unui competitor ca Tesla, aşa cum se zvonea. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide