Volkswagen, lider în România pe segmentul de maşini electrice

Autor: Marius Vișan 26 nov. 2018 Mașini electrice
Volkswagen, lider în România pe segmentul de maşini electrice

Volkswagen a devenit anul acesta marca preferata a clienţilor de maşini electrice. Până la sfârşitul lunii octombrie au fost vândute în România 206 maşini electrice şi hibrid plug-in Volkswagen, iar oficialii mărcii estimează că vor ajunge până la finalul anului la un total de circa 300 unităţi vândute.

Marca Volkswagen a fost preferata românilor care au ales o maşină electrică sau una hibrid plug-in în 2018. În primele zece luni ale anului, au fost livrate la nivel naţional 206 de maşini Volkswagen de acest tip. Modelele 100% electrice comercializate de marcă sunt e-Golf şi e-Up, iar cele hibrid plug-in sunt Golf GTE şi Passat GTE.

Volkswagen se va dezvolta tot mai mult pe acest segment. În prima jumătate a anului viitor, marca va lansa în România prevânzările pentru unul dintre modelele din familia ID., iar până în anul 2025 grupul va avea în producţie pentru fiecare model din portofoliu câte un echivalent pe segmentul electric.

Volkswagen va susţine dezvoltarea infrastructurii electrice şi va facilita instalarea de staţii tip fast-charging (încărcare rapidă) în întreaga reţea de distribuitori locali pe parcursul anului viitor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide