Dacia vine cu surprize în Marea Britanie – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 07 apr. 2016 Știri auto

 


Ambiance Prime Edition este surpriza pe care cei de la Dacia au pregătit-o clienţilor săi din Marea Britanie. În cadrul acestei game vor fi disponibile toate modelele Dacia, acestea oferind mai multe echipamente la un preţ redus, conform Carcoops.com.

Dacia îşi păstreză tradiţia de a oferi maşini fiabile la preţuri accesibile prin lansarea unui nou nivel special de echipare adăugând un kit suplimentar în valoare 1.190 de lire (aproximativ 1.500 de euro) pentru care britanicii vor plăti doar 500 de lire (aproximativ 600 de euro).

Noul nivel de echipare este disponibil pentru modelele Sandero, Duster şi Logan MCV şi adaugă noi caracteristici cum ar fi jante din aliaj, faruri de ceaţă şi o culoare exclusivă. Dotările mai includ conexiune Bluetooth, geamuri electrice faţă, bare de protectie în culoarea caroseriei, radio / CD player cu conexiune USB şi AUX, plus sisteme precum Emergency Brake Assist, ESC şi ASR.

Sandero şi Logan MCV din cadrul acestei game sunt disponibile cu motoare de 1,2 litri (75 de CP), 0,9 litri (90 de CP) şi motorul diesel de 1.5 litri (90 de CP).

Modelul Duster este disponibil fie cu motor pe benzină de 1.6 litri (115 de CP) sau cu motor diesel de 1.5 litri (110 de CP), atât în configuraţii cu tracţiune pe faţă, cât şi 4×4. 

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide