Din februarie, Revista ProMotor schimbă macazul: nr. 108 marchează o nouă etapă

Autor: ProMotor 17 feb. 2014 Știri auto

Începând cu numărul 108 (februarie 2014), noul format al revistei ProMotor este mai adaptat segmentului de cititori business, atât prin aspectul mai fresh şi mai elegant, cât şi prin modul de abordare al subiectelor, deopotrivă concis şi entertaining. În plus, atenţia nu e concentrată doar pe automobil ca actor principal, acesta fiind acum încadrat într-un decor mai larg, în care maşina a devenit un liant important pentru multiplele activităţi şi pasiuni ale omului modern.

Iată care sunt, pe scurt, principalele puncte de atracţie din numărul 108 al revistei ProMotor, din luna februarie 2014:

1. TEST ÎN PREMIERĂ CU NOUL NISSAN QASHQAI

După ce au inventat segmentul crossoverelor acum şapte ani, japonezii de la Nissan duc tradiţia mai departe prin a doua generaţie a bestseller-ului Qashqai. E acesta capabil să-şi continue dominaţia? Aflaţi din testul în premieră realizat de Adrian la Madrid.

2. MAŞINILE AUTONOME SUNT VIITORUL?

Încotro se îndreaptă industria auto? Cât de aproape suntem de maşinile fără şofer? Chiar avem nevoie de maşini autonome? Răspunsul la aceste întrebări şi la multe altele îl veţi găsi într-un material consistent, doar în numărul ProMotor pe februarie.

3. TEST CU NOUL MERCEDES-BENZ S-CLASS

Nu am lăsat istoria să ne formeze părerea despre modelul titrat drept cel mai bun automobil din lume, aşa că am testat noul Mercedes-Benz S-Class în România. Cum l-a impresionat noul S-Class pe Tudor şi ce tehnologii ascunde limuzina, aflaţi din testul complet dedicat navei amiral din Stuttgart.

4. ŞAPTE DINTR-O LOVITURĂ! COMPARATIV CU 6+1 CROSSOVER-URI!

Am încercat un Masterchef în stil ProMotor, iar ingredientele au fost crossoverele care vor să-i ia locul precedentului Qashqai. În ordinea numerelor de pe tricou, avem Chevrolet Trax, Hyundai ix35, Kia Sportage, Mitsubishi ASX, Opel Mokka şi Suzuki S-Cross (al şaptelea e… chiar Qashqai). Serviţi, vă rog!

5. RĂFUIALA LUXULUI BRITANIC: JAGUAR XJL & RANGE ROVER

Luxul britanic are două tăişuri, la fel de ascuţite, care ameninţă să taie în stânga şi în dreapta printre rivalii germani. Care sunt atuurile şi armele secrete din flota britanică de lux, aflaţi din testul care explorează orgoliile limuzinei Jaguar XJL şi SUV-ul Range Rover.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide