GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu mai puţin de 3000 de euro

Autor: Marius Vișan 10 nov. 2015 Știri auto

Achiziţionarea unei maşini la mâna a doua este de cele mai multe ori o provocare solicitantă. Însă un preţ de 3000 de euro nu înseamnă neapărat că ne vom alege cu o maşină care după câteva luni ne va lasa în intersecţie.

 

Citeşte şi Maşina îndrăgită de Nicolae Ceauşescu şi testată de el însuşi, dar interzisă de Elena. GALERIE FOTO

 

Am făcut deja lista cu maşinile de 4.000 de euro, dar hai să facem un pas înapoi.

Dacă eşti începător şi vrei o maşină pe care să o conduci fără să te doară inima când dai cu ea într-o groapă, iată o listă cu câteva maşini decente pe care le poţi gasi pe autopro.ro

Preţul maxim l-am stabilit la 3000 de euro, mărcile alese pot fi incluse în clasa middle, iar acestea sunt fabricate începând cu anul 2005. Din ce am găsit noi, unele dintre ele au deja taxa de mediu platită, altele nu. Dacă vrei să calculezi taxa, avem aici un calculator.

Chevrolet Aveo (2007) – 2.500 EURO

Acest Chevrolet Aveo este pe benzină şi beneficiază de câteva dotări standard: patru airbag, geamuri şi oglinzi electrice, calculator de bord, închidere centralizată, jante aluminiu. Proprietarul spune că taxa de mediu este plătită şi nerecuperată.

Dacia Sandero (2009) – 2.590 EURO

Această Dacia Sandero 1.4 Ambiance, fabricată în 2009, este pe benzină, are 96,098 kilometri la bord şi a fost recent adusă din Germania. Taxa de înmatriculare este calculată la aproximativ 496 de euro.

 

Citeşte şi Noua maşină a Patriarhului Daniel – GALERIE FOTO

 

Fiat Panda (2007) – 2.650 EURO

Acest Fiat Panda este pe benzină şi are în bord 97.000 de kilometri. Taxa de mediu este platită şi nerecuparată, iar printre dotări mai enumerăm: aer condiţionat, închidere centralizată, carte de service la zi, geamuri electrice faţă, cauciucuri de iarnă cu jante din tablă + jante cu cauciucuri de vară. 

Ford Fiesta (2006) – 2.700 EURO

Anunţuri proprietarlui pentru acest Ford Fiesta sună cam aşa: 60.000 kilometri, motor pe benzină, geamuri (colorate din fabrică) şi oglinzi electrice, aer condiţionat automat, calculator de bord, Radio/CD, servo direcţi Despre taxa de mediu nu se pomeneşte nimic, acest lucru lăsând să se înţeleagă că e posibil ca proprietarul să mai lase din preţul final pentru a acoperi taxa de mediu.

 

Citeşte şi DACIA diesel, printre maşinile verificate în Germania deoarece există suspiciuni că nivelul noxelor declarat este depăşit

 

 Nissan Micra (2006) – 2.000 EURO

Pentru un preţ de 2.000 de euro puteţi cumpăra acest Nissan Micra. Este Diesel cu un motor de 1.461 cm3, are un rulaj de 206.000 de kilometri, caroserie berlină, iar carte de service este la zi. Nici în cazul ei proprietarul nu pomeneşte nimic despre taxa de mediu.

 

Opel Corsa (2006) – 2.699 EURO

Opel Corsa 1.3 CDTi, cu 177.800 de kilomeri la bord, servodirecţie, închidere centralizată, 2 chei, geamuri electrice, oglinzi electrice şi incălzite, încalzire în scaune, comenzi în volan, clima automată. Nu se pomeneşte de taxa de mediu.

 

Citeşte şi În fiecare zi, hoţii încearcă să păcălească şoferii cu aceste 12 metode. Află tot despre ele şi cum te poţi proteja

 

Peugeot 206 (2005)  – 2.500 EURO

Peugeot 206 Model GTI – 1560 cmc, euro 4, climatizare, ABS, bordcomputer, geamuri electrice, şase airbaguri, proiectoare ceaţă, control tracţiune, imobilizator, iar distribuţia a fost schimbată la 116.000 km. Proprietarul oferă de asemenea şi jante aliaj cu anvelope vara şi jante oţel cu anvelope iarna.

Renault Clio (2006) – 2.300 EURO

Acest Renault Clio are motor pe benzină iar fostul proprietar a circulat cu el 82.300 de kilometri. Taxa de mediu a fost achitată şi nerecuperată. Mai multe detalii gaseşti pe link-ul disponibil mai sus.

 

Citeşte şi VIDEO. Burnout cu un Ducati 916 pe un iPhone 6S. Ce se întâmplă cu telefonul e uimitor

 

Seat Cordoba (2005) – 2.550 EURO

Acest Seat Cordoba este pe benzină şi are un rulaj de 116.000 de kilometri. Proprietarul mai spune că maşina se află într-o stare bună, iar cartea de service este la zi şi poate fi verificată oricând la reprezentaţna Seat.

Smart Fortwo (2006) – 2.650 EURO

Smart-ul din imagine este recent adus din străinătate, are cutie automată, este pe motorină, iar pentru el nu au fost scoase încă numere rosii. 

Citeşte şi VIDEO: Imagini incredibile surprinse in Bucureşti. O femeie a „plimbat” pe capotă un barbat care o acuza ca l-ar fi tamponat cu intenţie

 

Skoda Fabia (2005) – 2.890 EURO

Skoda Fabia adusă din Germania, se află într-o stare foarte bună, are cauciucuri noi şi carte de service la zi.

 

Toyota Yaris (2005) – 2.000 EURO

Acest model de Toyota Yaris este înmatriculat în Constanţa, este pe motorină, are 170.000 de kilometri la bord şi a avut până acum un singur proprietar.

 

Volkswagen Polo (2006) – 2.999 EURO

Proprietarul acestui Volkswagen Polo are multe de spus despre maşină, dar pe lângă opţiunuile numeroase de care dispune: de la RAR-ul efectuat la interiorul excelent întreţinut. 

 

Citeşte şi FOTO – Poliţia Română – 1967 vs 2015. Ei ne arată maşinile, noi vă spunem totul despre ele. Plus: drive-testul cu maşina cumpărată de Poliţie

 

Citeşte şi GALERIE FOTO Poliţia din Germania are maşini noi. Şi ce maşini…

Citeşte şi VIDEO O femeie care traversează strada este lovită de o maşină. Cui aparţine vina?

Citeşte şi GALERIE FOTO – Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

Citeşte şi GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu mai puţin de 3000 de euro

 

Citeşte şi Ce acte ai nevoie ca să-ţi închiriezi un loc de parcare în Bucureşti. Procedura pe sectoare

Citeşte şi VIDEO Fiat atacă un nou segment, condus de japonezi şi americani – FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide