Hyundai lansează un pick-up bazat pe modelul Santa Cruz

Autor: Marius Vișan 03 dec. 2018 Știri auto

Un oficial Hyundai a anunţat că marca coreeană va lansa un pick-up bazat pe conceptul Santa Cruz 2015 „cât mai curând posibil”, cu o versiune Kia aşteptată la puţin timp după asta. 

Grupul coreean de autoturisme vrea să intre pe piaţa camionetelor, care este deosebit de profitabilă pe piaţa din SUA. Însă accentul tot mai mare pe electrificare a întârziat lansarea modelelor mai devreme. 

Publicaţia Autocar a vorbit cu Luc Donckerwolke, responsabil de departamentul de proiectare la Hyundai Motor Group, care a spus: „Aţi văzut pick-up-ul Santa Cruz la Salonul Auto de la Detroit din 2015, asta arată că maşina este în curs de dezvoltare la Hyundai”.

Când a fost întrebat cât de curând va veni, Donckerwolke a spus „Cât mai curând posibil. Partea de proiectare este terminată, iar procesul de punere în producţie este acum în curs de desfăşurare”. 

Cu noul pickup, Hyundai va viza piaţa americană a camionetelor, dominată de modele precum Ford Ranger şi Toyota Tacoma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide