Noul BMW X5 – GALERIE FOTO cu cel mai noul SUV al nemţilor

Autor: ProMotor 10 oct. 2018 Știri auto

După lansarea pe piaţă a primului BMW X2 şi a noului BMW X4, a patra generaţie BMW X5 impresionează prin gama largă de inovaţii şi reprezintă cea mai convingătoare întruchipare de până acum a amprentei Sports Activity Vehicle (SAV) familiare: abilitatea de a se aventura în off-road combinată cu talentul pentru plăcere dinamică a condusului. Asemenea predecesorilor săi, BMW X5 va fi construit la uzina BMW din Spartanburg, în SUA. Lansarea pe piaţă la nivel global va fi în luna noiembrie 2018, inclusiv în România.

O serie de sisteme de şasiu care îşi fac debutul la un model BMW X – precum suspensia pneumatică pe ambele punţi, direcţia activă integral şi pachetul Off-Road – îmbunătăţesc versatilitatea, calităţile dinamice şi nivelul de confort ale automobilului. Lansarea noului BMW X5 marchează şi prezentarea celei mai bogate game de sisteme de asistenţă şi siguranţă acitivă cu Driving Assistant Professional şi Parking Assistant Plus. Sunt prezentate o serie de premiere mondiale absolute aşa cum este Reversing Assistant, sistem ce asigură deplasarea cu spatele în spaţii înguste complet independent, Emergency Stop Assistant, care opreşte automobilul în condiţii de siguranţă dacă intervine o urgenţă medicală sau BMW Digital Key, care permite accesul automobilului prin intermediul unui Smart Phone.

Un ampatament mai lung cu 42 de milimetri decât al predecesorului (acum 2.975 mm), o creştere cu 36 de milimetri a lungimii automobilului (la 4.922 mm), un plus de 66 mm în lăţime (acum 2.004 milimetri) şi o creştere cu 19 mm în înălţime (la 1.745 milimetri) oferă noului BMW X5 atât o apariţie impunătoare, cât şi un spaţiu interior generos.

Cea mai atractivă particularitate a părţii frontale este grila BMW dublă, acum semnificativ mai mare şi cu contur dintr-o singură bucată. Noul BMW X5 este echipat standard cu faruri LED, în timp ce BMW Laserlight cu faruri LED adaptive poate fi comandat ca opţiune pentru optimizarea funcţiei de fază lungă cu o rază de acţiune crescută de la 300m (pentru un sistem LED conveţional) la 500m.

Preţurile noului BMW X5 pentru România 

Noul BMW X5 este acum disponibil pentru comenzi şi pe piaţa din România. Preţurile încep de la 68.842 de euro (preţ cu TVA) pentru modelul X5 xDrive30d cu motor de 3.0 litri şi 265 CP. În ofertă mai există două versiuni: X5 xDrive40i cu motor de 3.0 liti şi 340 de CP care costă 70.329 de euro, urmată de cea mai puternică versiune – X5 M50d, tot cu motor de 3.0 litri care produce 400 de CP. Preţul acesteia din urmă este de 92.582 de euro. Toate modelele sunt echipate standard cu transmisie automată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide