Pietoni, de acum veţi fi opriţi la treceri de semafoare care dansează. VIDEO

Nimeni nu îndrăgeşte aşteptatul la semafor, mai ales dacă oraşul aglomerat pare că îţi pune toate piedicile posibile astfel ca tu să ratezi o întâlnire sau o şedinţă. Dar acum există semafoarele care dansează.

Pietoni, de acum veţi fi opriţi la treceri de semafoare care dansează. VIDEO Pietoni, de acum veţi fi opriţi la treceri de semafoare care dansează. VIDEO

Ştiaţi că trecerile de pietoni gestionate de semafoare sunt, ironic, cele mai periculoase locuri din oraş pentru pietoni? Ei bine, smart ne propune să schimbăm acest lucru prin dans.

Lăsaţi sezonul trecut din Dansez pentru tine, nu despre asta e vorba. Sistemul presupune ca odată aprinsă culoarea roşie a semaforului, omuleţul care ne arată că trebuie să aşteptăm începe să danseze, mişcările sale fiind controlate de o persoană află într-o cameră specială.

Experientul realizat de smart a fost un succes şi în urma acestuia, numărul de persoane care au oprit la semafor a crescut cu 81%. Unde mai punem că s-au şi distrat cât au aşteptat: