Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe Autostrada Soarelui, după un accident între o autoutilitară şi un echipaj al CNAIR.

Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, marţi, pe Autostrada Soarelui, după un accident între o autoutilitară şi un echipaj al CNAIR. O persoană a fost rănită uşor, potrivit centrului Infotrafic, citat de Mediafax.ro
 
Accidentul a avut loc pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 69, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi. 
 
Din primele cercetări, şoferul autoutilitarei a intrat în coliziune din spate cu un echipaj al CNAIR pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, iar o persoană a fost rănită uşor.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, este restricţionată banda a doua a sensului de mers Bucureşti - Constanţa, circulaţia desfăşurându-se pe prima bandă, prin dirijare.