Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări

Comenzile europene pentru noul Astra în 5 uşi au depăşit nivelul de 150.000 la numai cinci luni de la lansarea de piaţă a noului Opel.

Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări Vânzările noului Opel Astra peste aşteptări

Cele peste 150.000 de comenzi la nivel europeanpune Astra în poziţia de a depăşi volumul de vânzări planificatpentru Europa, de 180.000 de unităţi în primul an complet devânzări. Pentru a ieşi în întâmpinarea cererii mari pentru Astra,model care a primit "Volanul de Aur" şi premiul de design "Reddot", fabrica Opel din Gliwice funcţionează în acest moment cuschimburi suplimentare. Astra 5-uşi reprezintă în jur de50% din volumul total de vânzări Astra în Europa.

Succesul se reflectă şi în cifrele de înmatriculare din Europa:înmatriculările pentru Astra 5-uşi au crescut cu peste54% în perioada ianuarie - aprilie 2010, comparativ cumodelul anterior cu un an în urmă.

În ţara noastră, ponderea noului modelul în vânzările Opel înanul 2010 este de 30%.

"Suntem extrem de mulţumiţi de startul pe care l-am avut cuAstra 5-uşi. Acum aşteptăm cu interes lansarea din acest an almodelului Astra cu cele mai mari volume, Sports Tourer," spuneAlain Visser, Vice Preşedinte Vânzări, Marketing &Aftersales.