VIDEO: Cea mai rapidă spălătorie auto din lume e perfectă pentru un pilot de F1

În Formula 1, totul e extrem de rapid. De fapt, durata pit stopurilor a ajuns de la zece secunde, cât era în urmă cu câteva decenii, la doar două secunde. Aşa că de ce nu ar fi şi spălătoriile pentru monoposturi la fel de rapide? Răspunsul, în videoclipul de mai jos.

VIDEO: Cea mai rapidă spălătorie auto din lume e perfectă pentru un pilot de F1 VIDEO: Cea mai rapidă spălătorie auto din lume e perfectă pentru un pilot de F1

Campionul mondial de Formula 1 din 2009, Jenson Button, e obişnuit cu maşini ultrarapide şi opriri la boxe care durează puţin mai mult decât o clipire. Aşa că era normal să aleagă cea mai rapidă spălătorie auto din lume pentru monopostul său din 2014, McLaren MP4-29.

Există totuşi, o problemă: chiar şi la cea mai rapidă spălătorie din lume trebuie să stai la coadă. Din fericire, însă, există două hostesse care le ţin companie şoferilor grijulii cu maşinile lor.

VIDEO:

Evident, ar fi excelent dacă ar exista o astfel de spălătorie în fiecare oraş din lume, dar adevărul adevărat este că videoclipul de mai sus a fost gândit de producătorul de uleiuri Mobil 1. Altfel spus, e doar o reclamă foarte bine gândită.