VIDEO. Flota de „pitici” a ministrului Adrian Curaj

Autor: Gandul.info 23 dec. 2015 Știri auto

 

Miniştrii din Guvernul condus de Dacian Cioloş au probabil cel mai impresionant şi variat „parc auto” dintre toate Guvernele României. De la limuzine germane sport la SUV-uri grele, de la compacte ieftine la motoare hibride sau piese de muzeu, miniştrii au de toate, însă predomină maşinile germane.

Am scris şi despre maşina de lux a ministrului de Finanţe Anca Dragu, dar cel care iese în evidenţă este însă ministrul Educaţiei, Adrian Curaj. 

Nu prin lux sau calitatea maşinilor, ci prin volum: profesorul a cumpărat nu mai puţin de trei Opel Corsa, fabricate în 2007. Câte una pentru el, soţia şi fiica sa. „Era o ofertă bună şi le-a luat”, a fost explicaţia oferită pentru Gândul, prin intermediul biroului de presă. 

Citeşte şi VIDEO – FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

Ministrul Educaţiei, profesorul Adrian Curaj, este însă cel care iese în evidenţă în domeniul auto, dintre toţi miniştrii cabinetului Cioloş. Curaj a cumpărat nu mai puţin de trei Opel Corsa fabricate în 2007, la care se adaugă un Ford Focus fabricat în 2012.

Am contactat Ministerul Educaţiei, crezând că avem de-a face cu o greşeală de tipar în declaraţia de avere a ministrului, însă purtătorul de cuvânt ne-a confirmat: ministrul Adrian Curaj are într-adevăr trei (3) Opel Corsa, pe care le-a cumpărat pentru el, soţia sa şi fiica sa. „Era o ofertă bună şi le-a luat”, a fost explicaţia transmisă gândul de biroul de presă de la Educaţie.

Modelul de Opel din 2007, deţinut de Adrian Curaj în trei exemplare, valorează în prezent în jur de 3.000-4.000 de euro, iar preţul unui Opel Corsa nou pleacă de la 11.000-12.000 de euro (model mai nou decât cele deţinute de ministru).

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 – Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România – PLUS: TEST-DRIVE

Citeşte şi FOTO – VIDEO. Tuning din anul 1980. Zece accesorii opţionale cu care se puteau ”răsfăţa” clienţii Daciei 1300

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide