Citroën Berlingo primeşte un nou facelift pentru 2015

A doua generaţie a modelului francez Citroën Berlingo a fost lansată în 2008, iar în 2012 a primit un facelift. Ei bine, utilitara din Hexagon tocmai a trecut (din nou) printr-un proces de reîmprospătare. Avem detalii mai jos.

Citroën Berlingo primeşte un nou facelift pentru 2015 Citroën Berlingo primeşte un nou facelift pentru 2015

A doua generaţie Citroën Berlingo se află printre noi de şapte ani deja, fiind lansată în 2008 şi reîmprospătată în 2012. Iar acum, în 2015, a venit timpul pentru un nou facelift aplicat atât variantei de marfă, cât şi versiunii de marfă.

După cum probabil ai văzut deja, nu este vorba despre schimbări majore – spoiler faţă redesenat, lumini de zi cu LED repoziţionate şi o grilă a radiatorului restilizată.

În interior, lucrurile sunt la fel ca până acum, cu diferenţa că de acum înainte clienţii vor putea comanda un sistem de infotainment cu ecran tactil de şapte inci şi tehnologie MirrorLink (disponibilă abia din noiembrie, pentru un motiv pe care nu îl ştim).

Faceliftul a adus, de asemenea, posibilitatea de a monta senzori de parcare pe faţă, o cameră video pentru mersul înapoi şi un sistem de frânare automată la viteze de oraş (care e disponibil tot din noiembrie).

Toate motorizările convenţionale sunt diesel şi au puteri cuprinse între 75 CP şi 120 CP, în vreme ce antreprenorii ecologişti vor avea la dispoziţie o versiune 100% electrică – 67 CP, 200 Nm şi o autonomie maximă de 170 km.

Citroën Berlingo facelift va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2015 din luna martie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.