Ford Kuga 2.5T Individual - ediţie pentru Paris 2008

Ford Kuga este printre cele mai dinamice SUV-uri compacte în momentul actual, aşa încât era de aşteptat să apară o versiune potentă. La Salonul Auto Paris 2008, aceasta se va numi Ford Kuga 2.5T Individual.

Ford Kuga 2.5T Individual - ediţie pentru Paris 2008 Ford Kuga 2.5T Individual - ediţie pentru Paris 2008

Motor turbo de 2,5 litri si 200 CPDupă cum se poate remarca din indicativul Ford Kuga 2.5T Individual, modelul care va fi expus la Salonul Auto Paris 2008 va avea două caracteristici principale.

Prima se referă la motorizarea de top de 2,5 litri turbo, care echipează şi Ford Focus ST. În cazul lui Ford Kuga, dezvoltă doar 200 CP/6.800 rpm, iar cuplul maxim ajunge la 320 Nm/1.600-4.000 rpm. Ceea ce înseamnă o viteză maximă suficientă, de 208 km/h, însă de remarcat este consumul mediu de numai 9,9 litri/100 km, în timp ce emisiile de CO2 se cifrează la 234 g/km.

Finisare Piano Wgite si piele NappaA doua caracteristică importantă a acestui Ford Kuga este echiparea de top Individual, care presupune un program de personalizare destul de detaliat. Exteriorul este un magnet datorită jantelor Molten de 20", încălţate cu pneuri 255/35 ZR20, dar mai ales datorită kitului exterior, care apropie maşina de fabulosul concept Ford Iosis X. Nici interiorul nu îi poate lăsa indiferenţi pe privitori: finisare "Piano White" şi piele Nappa neagră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.