Goodwood 2014: McLaren 650S de la MSO debutează la Festivalul Vitezei

Autor: Tudor Rus 26 iun. 2014 Prezentări

McLaren a dezvăluit modelul standard 650S la Salonul Auto de la Geneva 2014, doar că prezenţa la Goodwood Festival of Speed impune alte cerinţe, satisfăcute de producătorul din Woking cu ajutorul lui 650S MSO.

MSO vine de la McLaren Special Operations, o divizie care se pricepe de minune să creeze ediţii speciale încărcate de tot felul de briz-brizuri de ordin stilistic. Sperăm totuşi că McLaren nu o va lua pe calea greşită a zecilor de ediţii speciale reiterate pe acelaşi model, bătătorită de Bugatti Veyron.

650S MSO va face uz puternic de fibra de carbon, atât la exterior cât şi la interior, iar aici cel mai bine vorbesc imaginile puse la dispoziţie de McLaren. Clienţii vor putea alege una dintre cele trei nuanţe metalice de vopsea, în timp ce jantele de aliaj cu 10 spiţe sunt disponibile doar în nuanţa Palladium.

Interiorul frapează prin mixul de Alcantara şi piele neagră, însă la fel o fac şi preţurile. Varianta Coupe va costa 314.000 de euro, în timp ce un 650S MSO Spider va putea fi achiziţionat pentru 340.000 de euro. McLaren a anunţat că vor fi construite doar 50 de exemplare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide