Peugeot 508 facelift: imagini şi informaţii oficiale. UPDATE

La aproape patru ani de la lansare, Peugeot 508 este împrospătat de PSA printr-un facelift care bifează atât aspecte de design interior şi exterior cât şi elemente de ordin tehnologic.

Peugeot 508 facelift: imagini şi informaţii oficiale. UPDATE Peugeot 508 facelift: imagini şi informaţii oficiale. UPDATE

Update 11.09.2014: Peugeot a publicat imagini şi informaţii noi despre facelift-ul adus modelului 508. Totodată, a fost publicat şi un videoclip pe care îl poţi vedea la sfârşitul acestui articol.

Peugeot 508 se află de ceva vreme în peisajul colorat al pieţei auto, motiv pentru care faceliftul pregătit de PSA pentru berlina cu aspiraţii premium vine ca o gură de aer proaspăt. Să vedem exact în ce constă reîmprospătarea urmaşului lui Peugeot 407.

Pentru început, designerii francezi au retuşat partea frontală, de la calandru până la liniile capotei. Nu lipsesc nici farurile noi cu LEDuri şi un spoiler redesenat, disponibile inclusiv pentru versiunea hibridă 508 RXH. În plus pentru versiunile sedan şi break, Peugeot 508 primeşte un spoiler spate şi stopuri modificate. Şi cam atât cu forma.

În ceea ce priveşte fondul, 508 facelift oferă un ecran tactil de 7 inci montat pe consola centrală şi materiale de o calitate sporită la interior, conform oficialilor PSA. La capitolul sisteme de siguranţă şi asistenţă francezii oferă senzori pentru unghiul mort şi o cameră video color pentru mersul înapoi.

Lista de motorizări a fost şi ea îmbogăţită cu trei noi versiuni de motorizare. Dintre acestea se remarcă noul turbodiesel 2.0 Blue HDi care oferă 150 CP, cuplat cu o transmisie manuală cu şase rapoarte, respectiv 180 CP, versiune cuplată cu o transmisie automată tot cu şase rapoarte.

În tabăra benzinarelor, noul venit este un propulsor de 1,6 litri şi 165 CP, ce poate fi cuplat după preferinţe cu o transmisie manuală sau cu una automată, ambele cu şase trepte.

Peugeot 508 facelift va debuta la Salonul Auto Paris 2014, iar vânzările au început deja pe Bătrânul Continent.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.