Porsche 911 Black Edition pentru Geneva 2011

Cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011, firma germană de maşini sport va încerca să ne atragă atenţia cu o nouă ediţie specială: Porsche 911 Carrera Black Edition. Probabil o ediţie specială pentru fanii ”Men in Black”.

În afara faptului evident, că Porsche 911 Black Edition va fi o maşină vopsită în negru, noua ediţie specială a sportivei germane încearcă să îşi sensibilizeze fanii şi cu alte lucruri. În primul rând, vorbim de o ediţie limitată la doar 1.911 bucăţi, primele modele urmând a fi admirate live cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011.

Vopseaua negru-perlat este specială pentru acest model, la fel şi jantele de 19 inch, de tipul Turbo II. Din dotarea de serie nu lipsesc un sound-system BOSE, cu 13 difuzoare, un volan sport în trei spiţe, cu un look clasic, indicatoare de bord pe fond negru şi cel mai evoluat sistem de navigaţie disponibil pe gama 911.

Atmosfera interioară este dominată, după cum era normal, de negru, rupt pe alocuri de ornamente din aluminiu. Fiecare maşină va beneficia atât de inscripţii "Black Edition" pe praguri, cât şi de câte o etichetă metalică, având numărul de ordine, plasată la loc vizibil, pe capacul torpedoului.

În ce priveşte partea mecanică, nu vorbim de nici o modificare. Motorul rămâne acelaşi boxer de 3,6 litri şi 345 CP, care echipează un 911 Carrera de bază, putându-se opta fie pentru o cutie de viteze manuală, fie pentru una PDK, având ambreiaj dublu.

Preţul estimativ pentru Porsche 911 Black Edition va porni de la peste 110.000 euro în Europa, modelul urmând a fi disponibil atât ca şi coupe, dar şi în versiune cabrio.

Porsche 911 Black Edition la Geneva 2011 de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.