Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Tivoli, rival pentru Renault Captur şi Opel Mokka

Producătorul auto sud-coreean SsangYong, cunoscut pentru modele nu tocmai frumoase ca Actyon şi Rodius, a intrat în unul dintre cele mai aglomerate segmente de pe piaţă: cel al crossoverelor de oraş. Iată primele imagini cu noul SsangYong Tivoli.

Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Tivoli, rival pentru Renault Captur şi Opel Mokka Primele imagini oficiale cu noul SsangYong Tivoli, rival pentru Renault Captur şi Opel Mokka

Acesta este noul SsangYong Tivoli, un concurent proaspăt în segmentul din ce în ce mai aglomerat al crossoverelor de oraş. Şi, surprinzător sau nu, istoria designului îndoielnic folosit de producătorul sud-coreean (vezi Actyon şi Rodius) s-a cam terminat, fiindcă noul Tivoli arată cât se poate de acceptabil.

Crossoverul denumit după oraşul italian cu acelaşi nume va avea de înfruntat modele ca Nissan Juke, Renault Captur, Opel Mokka, Jeep Renegade şi Peugeot 2008, printre altele.

Modelul va fi lansat în Coreea de Sud în prima lună a lui 2015 şi va ajunge pe Bătrânul Continent la jumătatea anului, după ce va fi prezentat la Salonul Auto Geneva 2015. Lista de motorizări va include atât unităţi diesel, cât şi pe benzină, toate cu Euro 6.