Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Vitara

Mai ţii minte prima generaţie Suzuki Vitara? Da, maşinuţa aia care a pornit la drum în urmă cu peste 20 de ani şi care acum e din ce în ce mai prezentă pe drumurile din România. Ei bine, acum există o nouă generaţie Suzuki Vitara. Avem toate detaliile mai jos.

Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Vitara Primele imagini oficiale cu noul Suzuki Vitara

A doua generaţie Suzuki Vitara a fost dezvăluită de producătorul auto japonez înainte de premiera mondială de la Salonul Auto Paris 2014. Şi nu, nu este un înlocuitor pentru actualul Grand Vitara, ci este un urmaş modern pentru prima generaţie Vitara, lansată în 1988.

Mai exact, noul Suzuki Vitara va fi mai mare decât un Jimny, dar mai mic decât un Grand Vitara, ceea ce înseamnă că va intra pe teritoriul ocupat în prezent de modele ca Nissan Juke, Opel Mokka şi Peugeot 2008.

Iată-l, în toată splendoarea sa!

A doua generaţie Suzuki Vitara este, practic, versiunea de serie a conceptului Suzuki iV-4 prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2013, dar fără jantele de dimensiuni generoase şi cu un design ceva mai conservator.

Deocamdată, compania auto japoneză a publicat o singură imagine şi un singur videoclip cu noua generaţie Vitara. Vom actualiza acest articol atunci când japonezii vor furniza mai multe informaţii.

VIDEO:

Tu ce spui: are şanse noul Suzuki Vitara să se impună în segmentul dominat de Nissan Juke?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.