Premiera  Renault Fluence Sport Way - nou la Frankfurt 2009

Dacă eşti fan al modelelor sportive Renault, dar vrei neapărat să conduci noul Renault Fluence, francezii îţi oferă, pe moment, posibilitatea de a-l particulariza estetic, prin pachetul Sport Way.

Renault Fluence Sport Way - nou la Frankfurt 2009 Renault Fluence Sport Way - nou la Frankfurt 2009

Am descoperit în standul Renault la Frankfurt 2009 o versiune Renault Fluence sportivă. Însă doar aspectul maşinii dă această impresie, deoarece mecanica este cea normală - modelul expus era motorizat cu versiunea diesel de 90 CP.

Pachetul Sport Way oferit pe Renault Fluenceconstă dintr-un spoiler modificat, praguri, un pseudo-difuzor în partea inferioară a spoilerului spate, precum şi un mic eleron pe capota portbagajului. Tot la exterior atrag atenţia jantele de 17", cu un design special, în timp ce în interior scaunele sunt de tip sport, având o tapiţerie schimbată şi o conformaţie mai sportivă, iar pedalierul este din aluminiu perforat. Şoferul mai este gratulat cu diverse detalii, cum ar fi inserţiile cu aspect de fibră de carbon sau sigla "Renault Sport".

VEZI POZE CU RENAULT FLUENCE SPORT WAY LIVE LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.