Renault Scenic la Geneva 2009

O galerie multimedia cu peste 100 de poze cu Renault Scenic, noi filme şi informaţii oficiale complete despre cel mai nou monovolum compact al francezilor.

04.06.2009 - Totul despre Renault Scenic

Noul Renault Scenic ajuns la generaţia a III-a este un vehicul mai matur, dar totodată tineresc păstrând liniile şi specificul noi generaţii Renault Megane. Noul model este mai lung decât predecesorul cu 8 centimetri, totalizând 4,34 metri. Acest lucru se traduce şi într-un ampatament sporit cu 2 cm, faţă de Renault Scenic II. Noua generaţie excelează la modularitate, bancheta din spate putând culisa pe o şină de 13 centimetri şi se poate rabata complet, dezvăluind un spaţiu util de 1.8 metri cubi. În configuraţia standard, capacitatea portbagajului este de 522 de litri şi are o gură foarte amplă de încărcare.

Pe lângă spaţiul necesar bagajelor şi pasagerii se vor simţi în largul lor, calitatea materialelor fiind îmbunătăţită. De asemenea, consola centrală, de inspiraţie Megane, integrează un nou ecran TFT şi (opţional de 490 euro) sistemul de navigaţie Tom Tom Carminat. Poziţia la volan a fost îmbunătăţită, podeaua fiind radicată cu 15 mm şi volanul înclinat cu 2,4 grade.

Un număr de cinci motoare pe benzină, inclusiv performantul TCE 130, şi şapte unităţi Diesel vor fi oferite. Patru dintre propulsoarele de pe gama Renault Scenic III poart semnătura Renault eco², respectând noile standarde privind ecologia. La sfârşitul lui 2009 se va introduce şi o versiune pe GPL a lui Renault Megane Scenic.

Ca şi Renault Megane Estate acest model va intra într-un ciclu de revizii extins de la 1 an la 2 ani şi 30.000 km.

 

 

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.