Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou. VIDEO

Stai liniştit, nu e greşit nimic în titlu. Americanii de la Revology au creat prima replică de Ford Mustang Mk1, doar că nu e exact aşa cum era în urmă cu 50 de ani. Avem detalii mai jos.

Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou. VIDEO Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou. VIDEO

Acest Ford Mustang este, contrar aparenţelor, nou-nouţ. E opera atelierului american Revology, care se laudă că a creat prima replică originală de Mustang Mk1 din lume, însă nu fă greşeala să crezi că este o maşină cu tehnică veche de 50 de ani, fiindcă nu e cazul.

Vezi tu, Mustangul făcut de Revology e făcut după aceeaşi reţetă ca minunatul Singer 911. Adică totul e nou, deşi arată vechi. Panourile de caroserie sunt făcute de o companie numită Dynacorn, sub licenţă Ford, şi ar putea fi montate oricând pe un Mustang original de epocă, cu excepţia unor piese care au fost modificate uşor pentru a se înţelege bine cu celelalte noutăţi de sub carapace.

Lucruri ca suspensia MacPherson pentru puntea din faţă, discurile de frână pentru toate roţile şi V8-ul de 5,0 litri care dezvoltă 265 CP în compania unei transmisii manuale cu cinci trepte sau a unei automate.

Iar apoi vin la rând detaliile extrem de plăcute ca scaunele electrice, sistemul multimedia cu conectivitate Bluetooth şi USB, luminile cu LED, geamurile electrice şi deschiderea de la distanţă a portbagajului.

Preţurile încep de la 119.500 de dolari americani pentru varianta de bază şi poţi alege între coupe şi decapotabilă. Sună destul de bine, nu?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.