Rolls Royce Ghost - modelul de serie

Rolls Royce Ghos Rolls Royce se va prezenta la Salonul de la Frankfurt 2009, dar până atunci cei de la Rolls Royce ne divulgă detaliile complete ale acestei limuzine. De asemenea, vă oferim şi clipul de prezentare oficial.


Dacă pe chinezi îi acuzăm fără menajamente de plagiat în cazul lui Geely GE, despre noul Rolls Royce Ghost nu putem spune decât că e un Phantom intrat la apă, iar rezultatul este destul de reuşit (chiar dacă nu neapărat original).

Prefigurat de conceptul 200EX la Geneva 2009, modelul de serie Ghost vin aproape fără nici o modificare estetică, având aceeaşi morgă şi masivitate ca fratele mai mare şi mai scump. Din fericire, chiar dacă noul Rolls Royce Ghost este bazat pe platforma tehnică a limuzinei BMW Seria 7, nu se observă nici o similitudine între aceste două maşini de lux, astfel încât grupul BMW mizează pe o serioasă creştere a cotei de piaţă în domeniul super-premium.

Rolls Royce Ghost măsoară 5,399 metri lungime, iar motorul V12 Biturbo este acelaşi de pe BMW 760i, dar cu cilindreea mărită de la 6,0 la 6,6 litri, pentru un agrement mai ridicat. Accesul în interiorul princiar se face prin uşile care se deschid în oglindă, la fel ca în cazul lui Phantom, în timp ce preţurile urmează să fie comunicate în scurt timp, deşi se preconizează între 200.000 şi 300.000 de euro.

Pe pagina doi veţi găsi detaliile oficiale complete ale Rolls Royce Ghost.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.